Въпросите, които си задаваш:

Концептуалното обучение е базирано на игри. Това обучение НЕ се фокусира върху резултата – поведението, а върху процеса по модифициране на възприятията на кучето към света, за да се изградят в него уменията да се справи с всички борби, които среща в живота си.

Обучението ви учи да тренирате ЗА ситуацията, а не В ситуацията. Да подготвите умения в кучето, с които то да може да се справя с предизвикателствата, които животът му предлага и да прави добри избори на поведения. Това води до резултати в реалния живот и до куче, което мисли преди да действа.

Нашите сесии помагат да оформим в кучето истински оптимизъм и да го научим да вижда новите неща в живота си като възможности, а не като опасности, от които да се тревожи. Постепенно ще виждате все по-малко и по-малко проблемно поведение и вашата връзка ще разцъфне в хармонично партньорство. Всяко куче е индивидуално и се учи в индивидуално темпо, но първите резултати ще започнете да виждате почти веднага. 

Когато играем обучителни игри с нашите кучета, ние искаме да е ЗАБАВНО време, не ДЪЛГО време! Нашите игри са разработени да се играят в 3-минути, както и да се впишат във вашия натоварен начин на живот и да не изискват специално време и настройка, за да играете. Така се запазва мотивацията за игра и във вас, и в кучето по всяко време и навсякъде. Всеки има 3 минути… докато приготвя кафето, чака пералнята или гледа телевизия!Няма ограничаващи правила, само игра и много оптимизъм!

Обучението, базирано на игри постига резултати при кучета от всички възрасти. Ако имате подрастващо или вече израснало куче, дори да сте опитвали вече обучение и да не сте постигнали желаните резултати, методът базиран на игри е идеалният начин да научите вашето куче на умения и да изградите ново ниво на връзката си.

Обучението се крепи на мотивацията на кучето към подсилване (награждаване). Тази мотивация  е черта, върху която можем да повлияем и подобрим.

По време на обучението ще работим по развиване чувствителността на кучето към награждаване, което означава, че ще започнем да влиям върху неговото обучение. 

Ще развием личността на кучето, за да стане възприемчиво към подсилването и от там към тренировъчните игри.

След записване в курс, вие се сдобивате с акаунт в учебната уеб платформа на „Моето Куче“. Получавате достъп до видео уроците в курса, подредени в учебна програма, която да следвате. Пoлучавате също достъп и до специализирана фейсбук група към съответния курс, в която се дискутира материала от участниците и инструкторите, както допълнителни бонус уроци.

Във ваша полза би било да снимате как играете игрите и да споделяте вашето видео в групата, за да получавате обратна връзка от инструкторите. Това ще ускори вашия процес и ще направи обучението по-ефективно за вас.

Можеш да се свържеш веднага с нас, за да ти помогнем в избора на подходящо за вашия индивидуален случай обучение.

Свържи се с нас и ни попитай!

Вярваме, че индивидуален подход към проблемите на всеки един стопанин и куче, е от решаващо значение за резултатите! Свържи се с нас, за да ти помогнем в избора на подходящо за вашия специфичен случай обучение, като ни пишеш директно в месинджър или попълни формата за контакт