“ДОБРИЯТ, ЛОШИЯТ И ЗЛИЯТ” – предизвикателство с Моето Куче

Мечтали сте си за куче, за неразделен другар във всички ваши приключения, за спокойни разходки в парка, за луда игра с много кучета, за идилични картини на сгушени куче и дете…Имате куче. А реалността ви е различна. Кучето ви е объркано, защото не знае как да се държи в заобикалящия го свят пълен с хора, кучета, новости, звуци, събития. То лае, скача, посяга да хапе – преминаващи хора, кучета на разходка, всякакви шумове пред вратата.

Объркани сте и вие, защото не знаете как да реагирате, какъв подход да приложите. Опитвали сте различни методи, команди, помощни аксесоари. Положили сте усилия, но не виждате голям напредък. Дори сте чували, че няма надежда.Това, което искаме да знаете е, че разбирането на кучешкото поведение ни дава възможност да му влияем, уважавайки кучето като биологичен вид. Може някои поведения да не ни харесват, но те са просто кучешки поведения. И са породени от емоции и от начина, по който кучето възприема дадена ситуация и живота като цяло. То може да изпитва страх, фрустрация, превъзбуда, защото няма уменията да се справя със ситуациите, в които попада. 


Етикетите не ни помагат. Кучетата не са:

  • ”реактивни” или
  • ”агресивни” или
  • ”безнадеждни”

Това, което наричаме проблемни поведения е начинът на кучето ни да ни покаже, че нещо в заобикалящия свят не е ОК за него. Когато живеем с куче и искаме то да се приспособи успешно към нашето ежедневие и нашия човешки свят, трябва да обръщаме внимание на това как се чувства, какво причинява трудностите и борбите му, преди да можем да се справим с тях и да ги превърнем в силни страни. Защото е лесно да паднем в капана на отчаянието и безнадеждността, когато реалността се разминава с очакванията ни.


Искате ли да разберете какво може да направите, за да не избягвате всички кучета на разходка, да не се чувствате виновни, че трябва да затворите кучето си, когато ви идват гости?

Любопитни ли сте? Или скептични?

Предизвикваме ви да се включите в нашето 7-дневно предизвикателство, което ще постави началото на трансформирането на вашето “лошо и зло” куче в “добро”. И най-вече ще помогне на вас да разберете кучето си.

Защото то не иска да ви усложнява живота, за него самото е трудно да се справя в заобикалящия го свят.


На цената на половин консултация ще получите 7 дни забавление, 7 ефективни игри за начало на трансформацията и прекъсване на реактивните реакции на кучето ви.


Предизвикателство, което ще ви:

  • вдъхнови;
  • мотивира;
  • помогне да постигнете резултати в реалния живот.

цена – 40 лева


Ако имате реактивно куче, знайте, че не сте единствени. И не сте сами.


Ако искате да се запишете за участие в нашето Предизвикателство ДОБРИЯТ, ЛОШИЯТ И ЗЛИЯТ, пишете ни тук или тук.

Защото има надежда и има начин!