“ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО” – мини курс за обучение на кучета – бебешко предизвикателство

Когато за първи път вземем нашето кученце, това, че е малко и сладко, веселите му лудории често могат да ни изкушат да позволяваме поведение, което не бихме позволили, ако беше по-едро, възрастно или неконтролируемо.Не е необичайно бебе от какъвто и да е вид да не разбира как да комуникира ефективно своите нужди. Кученцата имат не само езикова бариера, те имат и междувидова бариера.

Не забравяйте, че те по всякакъв начин се опитват да разберат как да се ориентират в нашия човешки свят. Те не знаят кога и как да общуват с вас. Опитват различни начини. Те не рационализират като вас.


Кученцата никога не правят нещо напук или за да демонстрират надмощие.


Основната мотивация за действията им е нуждите им да бъдат задоволени. Като всяко бебе от всякакъв вид. Когато скимтят не е просто за внимание, а съобщават, че имат някаква нужда. Когато са задоволени всички техни основни нужди, много по-лесно, ще постигнете спокойствие.


Когато вземем кученцето си, е много важно да започнем така, както искаме да продължим.Как може да сме сигурни, че ще подготвим кучето си за успех?

Менажираме средата – може да използваме клетка или други начини за ограничаване на пространството, за да няма възможност кученцето да се държи по неприемлив начин, когато е без надзор.
– Изграждаме желани поведения – играем игри, които насърчават поведението, което искаме.

Тези стратегии ще предотвратят появата на нежелани поведения преди още те да са започнали.


Ето за това ви предизвикваме да се включите в 7-дневното бебешко предизвикателство „ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО“ и заедно да поставим началото на едно красиво приятелство!


Предизвикателство, което ще ви:

  • вдъхнови;
  • мотивира;
  • помогне да постигнете резултати в реалния живот.

Как функционират Предизвикателствата на Моето Куче?

След записване в мини курса, вие се сдобивате с акаунт в учебната уеб платформа на „Моето Куче“. Получавате достъп до видео уроците в курса, подредени в учебна програма, която да следвате с вашето куче.

Плучавате достъп и до специализирана фейсбук група, в която се дискутира материала от участниците и инструкторите, както допълнителни бонус уроци.

Във ваша полза би било да снимате как играете игрите и да споделяте вашето видео в групата, за да получавате обратна връзка от инструкторите. Това ще ускори вашия процес и ще направи обучението по-ефективно за вас.


цена – 60 лева


Ако имате малко кученце или сте в търсене на бъдещия член на семейството си, знайте, че не сте единствени. И не сте сами.


Ако искате да се запишете за участие в нашето Предизвикателство “ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО” пишете ни тук

Защото най-добрия треньор на вашето кученце сте вие!