видове обучения

философия на обучението

Позитивния метод е безопасен, хуманен и ефективен. Той е основан на науката за кучешкото поведение и използва положително подкрепление. Ученето е бързо, интуитивно и забавно. Животните, обучени с тази философия придобиват надеждни и трайни поведения, не изпитват конфликт, развиват увереност, доверие и стават ентусиазирани и мотивирани учащи се, които умеят да мислят и да правят добри избори. 

Този подход надхвърля „послушанието“, за да изгради умения за цял живот и създава щастливи и уверени кучета.
Всичко това става чрез забавни и лесни 3 минутни игри, които оформят мисленето на кучето и неговото поведение, както и с обогатяване на жизнената среда и психическа активност. Ученето чрез игри и разбиране на поведенията и емоциите на кучетата е по-мощно и дава изключителни резултати в живота. Този метод оформя умения като фокус, увереност, самоконтрол, спокойствие и отделяне от стимули. 

индивидуални поведенчески консултации
и тренировки:

Начален старт за приемни кучета

Спасените кучета често идват с уникална история и нужди, с които трябва да се съобразим. Не е необходимо да разглеждате тези продължителни проблеми като недостатъци през целия живот. С правилните инструменти и общуване можем да превърнем тези борби в силни страни.

виж още »

One-to-one консултации и тренировки

Ще разгледаме необходимите умения, които ви липсват, за да получите реални резултати в живота. Какъвто и да е проблемът, ще структурираме тренировъчните игри за трансформацията на вашето куче.

виж още »

„Нашите ученици трябва да отговорят на исканията ни, защото имат уменията и мотивацията за това, а не защото са принудени, за да избегнат наказание.“

Susan G. Friedman, Ph.D., psychology professor at USU

дистанционно обучение:

Online обучението е удобен и ефективен начин да получите помощ за вас и вашето куче, където и да се намирате.

обучение за бебета:

Никога не е рано да започнете да тренирате новия член на вашето семейство. 

Човек не винаги си представя с колко много неща ще трябва да се справи, когато си взима куче – бебе. Малките кученца предизвикват хаос, крадат обувки, дъвчат всичко, преследват крака и ръце, хапят силно с малките си зъбки, не умеят да остават сами, свръхвъзбудени са, пишкат на килима…
Това не означава, че кученцето е непослушно. Това означава, че трябва да му покажем как да си взаимодейства с нашия свят.

мини курсове за подрастващи и пораснали кучета:

Представете си разходката, в която вашето куче избира вас вместо разсейванията, които светът му предлага … 

Ако това е мечтата ви, то трябва незабавно да се включите в предизвикателствата на Моето Куче!

обучение за подрастващи и пораснали кучета:

Независимо дали искате да започнете с обучение по основи или искате да се справите с предизвикателството на поведението, курсовете за подрастващи и пораснали кучета ще ви осигурят цялостно разбиране за света на вашето куче, както и необходимата подкрепа и инструменти за работа в реалния живот.

Как учим кучетата

има значение толкова, колкото на какво ги учим

ОБУЧЕНИЕ, БАЗИРАНО НА ИГРИ

Откъдето и да започвате, ще направим нещата последователно и с малко търпение ще изградим истински, положителни промени в поведението на вашето куче.