“Детство мое” – online курс за обучение на кученца и техните стопани

Човек не винаги си представя с колко много неща ще трябва да се справи, когато си взима куче – бебе. Малките кученца предизвикват хаос, крадат обувки, дъвчат всичко, преследват крака и ръце, хапят силно с малките си зъбки, не умеят да остават сами, свръхвъзбудени са, пишкат на килима…

Това не означава, че кученцето е непослушно. Това означава, че трябва да му покажем как да си взаимодейства с нашия свят.

Този он-лайн курс следва принципите на най-иновативния, базиран на наука и интуитивен за кучетата начин на обучение – КОНЦЕПТУАЛНОТО ОБУЧЕНИЕ.

Да имаш кученце е толкова вълнуващо, но понякога може да бъде и изнервящо. Този самостоятелен онлайн курс ще ви подготви за основите, от които имате нужда.

Ако току-що сте си взели или искате да си вземете куче бебе, ето с какво ще ви помогне този курс:

 • Домашно обучение на вашето кученце, с което да стартирате още от първия ден на вашето съвместно съжителство
 • Необходими маниери за спокойствие в къщи
 • Как да се справим с енергията на кученцето и да балансираме нуждите му да хапе и да руши
 • Фокус в човека в къщи и на разходка
 • Поставяне на повод и спокойно ходене на разходка

Бонус:

 • Мини курс за обучение на хигиенни навици

Курсът предоставя:

 • 10 основни тренировъчни игри за основни умения (фокус, самоконтрол, толерантност към фрустрация, мотивация, увереност, оптимизъм и близост)
 • Допълнителни материали свързани с инструкции как да награждаваме желаните поведения, за да се научи кученцето да мисли и да прави добри избори, включително как емоциите влияят на тези ибори; справяне с конкретни предизвикателства като тревожност от раздяла; хигиенни навици; протокол за спокойствие.
 • Достъпът до курса е 12 месеца

Как се случва?

 • подходящ за бебета и подрастващи до 6-8 месечна възраст. 
 • в уеб платформата на курса, вие ще получите обучителни видео-материали, с които да осъществите тренировки с вашето куче.
 • фейсбук група за дискусии и индивидуални насоки, в която заедно се движим по програмта на курса

Времето ни е ценно. Ето защо вие ще можете да се възползвате от материалите на курса в удобно за вас време и в удобно за вас темпо


Цена – 260 лв


Моето кученце не е съвсем бебе, можем ли все още да тренираме в бебешка категория?


Лесно е да допуснем грешки в бебешкия период, като например да оставим кученцето да се запознава по неговия си начин с всяко друго куче и да попива поведения от него. Да тича и да прескача каквото му падне, да скача върху хора от вълнение …  
Настъпвайки в пубертета обаче, може да забележите проблемно поведение като лаене и дърпане на повод, ако не позволите на рошкото да контактува с други кучета или хора; може би все още прескача гостите ви и децата, а вече е доста по-едричък и най-вече не ви чува, когато го повикате

Не се притеснявайте, не е късно да изградим поведението на кучето и да превърнем тези борби в силни страни! С базирано на игри обучение можем да научим и малките, и поотрасналите кучета от всички възрасти и размери на ключовите житейски умения, които им липсват. Не само това, тази техника на обучение ще засили много връзката ви с вашето кученце!

Откъдето и да започвате, ще направим нещата последователно и с малко търпение ще изградим истински, положителни промени в поведението на вашето куче. Ще работим върху тренировъчните игри, които са фокусирани върху оформянето на основните умения на вашето кученце.


Ако искате да научите повече или желаете да започнете обучение с вашето кученце, оставете съобщение във формата по-долу:

Пишете в messenger;

или оставете съобщение по-долу:

Вижте още: