“Връзката” – оnline курс за обучение

Online обучението е удобен и ефективен начин да получите помощ за вас и вашето куче, независимо къде се намирате.


философия на обучението

Модерният, позитивен метод е безопасен, хуманен и ефективен. Той е основан на науката за кучешкото поведение и положително подкрепление. Ученето е бързо, интуитивно и забавно. Животните, обучени с тази философия придобиват надеждни и трайни поведения, не изпитват конфликт, развиват увереност, доверие и стават ентусиазирани и мотивирани учащи се, които умеят да мислят и да правят добри избори. Този подход надхвърля „послушанието“, за да изгради умения за цял живот и създава щастливи и уверени кучета.

Всичко това става чрез забавни и лесни 3 минутни игри, които оформят мозъка на кучето и неговото поведение, както и с обогатяване на жизнената среда и психическата активност. Ученето чрез игри и разбиране на поведенията на кучетата е по-мощно и дава изключителни реални резултати в живота. Този метод оформя умения като фокус, увереност, самоконтрол и спокойствие…


„Нашите ученици трябва да отговорят на исканията ни, защото имат уменията и мотивацията за това, а не защото са принудени, за да избегнат наказание.“

Др. Сюзън Фридман


Независимо дали искате да започнете с обучение на основни умения или искате да се справите с предизвикателствата на поведението, курсът “Връзката” ще ви осигури цялостно разбиране за света на вашето куче, както и необходимата подкрепа и инструменти за работа в реалния живот.


Живот с кучето в пълна хармония

Искате ли вашето куче да слуша, да бъде ангажирано с вас и да идва, когато го повикате? Вежливо да поздрави гостите ви и да се настани спокойно на леглото си?

Искате ли да научите кученцето си на жизнените умения, от които се нуждае, за да расте щастливо и добре приспособено към реалния живот?

Искате ли да направите разходките на повод по-приятни?


По време на този курс ще вникнем по-дълбоко в мозъците на нашите кучета, уменията, които те притежават и тези, които им липсват, за да са спокойни и уверени домашни любимци.


Ето само няколко примера за това, което можем да постигнем заедно:

 • изграждане и оформяне на връзката между човека и неговото куче;
 • основни поведения и умения;
 • справяне с предизвикателствата в поведението;
 • изграждане на увереност, оптимизъм и спокойствие;
 • обогатяване и поведенческо здраве;

Ще разгледаме необходимите умения, които ви липсват, за да получите реални резултати в живота.


стабилен фокус в натоварена среда

фантастично повикване в присъствието на дразнители

спокойно ходене на повод и без повод

увереност при среща с новости

повишаване на мотивацията

толерантност към фрустрация


Какъвто и да е проблемът, ще структурираме тренировъчните игри за трансформацията на вашето куче.


След завършване на курса вие ще знаете и можете също:

Да контролирате средата на вашето куче

Ще владеете инструменти за справяне със стреса

Да контролирате възбудата на вашето куче

Ще се наслаждавате на по-хармонична връзка


Започването е лесно. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка.


Какво включва този курс?

 • две нива, всяко едно от по 4 седмици
 • всяко ниво е от 4 модула
 • всяка седмица по един видео материал теория + 3 игри. Общо време до 60 минути
 • всяка седмица – домашна подготовка. Необходимо време на ден за тренировки от 15-30 минути
 • непрекъсната обратна връзка от треньора

Как се случва?

 • подходящ както за бебета, така и за зрели кучета
 • в платформата на курса, вие ще получите обучителни видео-материали, с които да осъществите тренировки с вашето куче.
 • Ако записвате вашите тренировки, ще имате възможност за детайлна обратна връзка от ментора.

Времето ни е ценно. Ето защо вие ще можете да се възползвате от материалите на курса в удобно за вас време и в удобно за вас темпо, без това да застраши обратната връзка


ниво 1:

Разбиране за това как кучетата оформят поведенията си;

Касичка на нашите взаимоотношения и изграждане на Връзката;

Оформяне на Спокойствие;

Изграждане на Увереност и Оптимизъм;

цената на това ниво е 150 лв

ниво 2:

Разчупване на стереотипни поведения и Флексабилност;

Изграждане на толерантност към фрустрация и Импулс контрол;

Фантастичен фокус в човека;

Подсилване на зоната на Близост навън;

цената на това ниво е 150 лв

получавате и следните бонуси:

 • Достъп до всички обучителни материали – 12 месеца;
 • Online съпорт за подпомагане на индивидуалната работа с вашето куче – 12 месеца

при предварително закупуване на двете нива,
пакетната цена е 240 лв


За кои кучета е подходящ този курс?

Обучението, базирано на игри е подходящо за кучета от всички възрасти. Независимо дали вашето куче е бебе, подрастващо или вече израстнало куче, дори да сте опитвали вече обучение и да не сте постигнали желаните резултати, методът базиран на игри, е идеалният начин да обучите вашето куче и да изградите ново ниво на връзката си.

Откъдето и да започвате, ние ще направим нещата последователно и с малко търпение ще изградим истински, положителни промени в поведението на вашето куче.  

Курсът също така е много подходящ за приемни или скоро осиновени кучета. Кучета с минало, страхове и емоционални травми. По време на курса вие ще изградите от нулата вашата връзка.

Кучето ми не е мотивирано от храна, играчки и игри, ще можем ли да се справим?

Обучението се крепи на мотивацията на кучето към подсилване (награждаване). Тази мотивация  е черта, върху която можем да повлияем и подобрим.

По време на курса ще работим по развиване чувствителността на кучето към награждаване, което означава, че ще започнем да влиям върху неговото обучение. Ще развием личността на кучето, за да стане възприемчиво към подсилването и от там към тренировъчните игри


Ако искате да научите повече или желаете да се включите с вашето куче, свържете се с нас:

пишете ни в messenger;
или оставете съобщение по-долу:

Отзиви:

„Изключителен напредък в отношенията и с двете ми кучета. Свободните разходки са в 90% от случаите много спокойни, доверието е много високо и от двете страни. Арда ме търси за информация все по-често, когато не знае как да реагира. Дара е по-тиха у дома. На разходката тя държи вниманието си почти изцяло върху мен, средата надделява в много малко случаи, но и тогава мога лесно да върна фокуса ѝ върху мен.“

Анита, Арда и Дара

“Арес е по-спокоен, по-щастлив, разбира се по-лесно и с мен и с животни. Започнахме да постигаме хармония в отношенията си.”

Мария и Арес

“Променихме доста неща по време на курса. Все по-често Рон показва поведения (спокойни), които за мен са странни, защото не съм свикнала още 🙂 Прогледнах за много неща. Може би, най-полезно ми беше да давам шанс на Рон сам да разбере какво искам от него и сам да ми го предложи.”

Неделина и Рон

“За курса, който изкарах при Ина, нямам думи просто. Кучето ми се промени тотално в позитивна насока. Всичко беше обяснено чудесно и Ина винаги беше на линия да помага, отговаря на въпроси и насочва какво трябва да се прави. Още не мога да повярвам, че едни игри по 2-3 минути на ден така въздействаха на моя любим.”

Вики и Рафи

“Много е спокоен вкъщи. Не лае вече от прозореца, когато види нещо. Предпочита да си легне в неговото легло, отколкото на дивана. Вече спи много повече, когато сме си вкъщи. Преди беше доста неспокоен и все искаше внимание от мен. Терорията много ми хареса. Също Q&A бяха страхотни! Много благодаря, че бяхме част от курса! Спомням си как преди една година, когато взех Спарти като бебе плачех от безсилие в някои моменти…“

Яна и Спарти

“По трудния начин осъзнах, че не храната ще ни води в обучението. Вече играем просто заради играта.”

Цвети и Ая

“Общо взето аз работя отдавна с мотивиране, но в курса получих инструменти на готово. Най – впечатлена съм от поднасянето на теорията, за мен това е ключово. По време на курса разбрах концепциите. Това е ново ниво.”

Галя и Джоя

От приятели се превърнахме в партньори! Много полезни съвети и видеа!Тези 8 седмици бяха нещо,което няма да забравим! За промяната в моя любимец няма как да обясня подробно. Следвайки съвети и игри промяната е положителна.

Вяра и Рик

“По-спокойна съм. Не се опитвам да го накарам да прави нещо, а да го мотивирам той сам да пожелае. Виждам и обръщане на кучето към мен във все повече случаи. Осмислих и прилагам играта като форма за контрол над поведението. Изоставям командването.”

Веси и Оливър

“По-уверени сме и трите и по-спокойни. Започваме да си комуникираме много лесно, а аз започнах да им се доверявам повече. Като цяло аз съм напрегната около тях, защото много ги пазя от всичко. Сега с напредването на тяхната увереност се оправя и моята.”

Юлиана, Маша и Даша

“Сега е много повече обърната към мен на вън, а в къщи не стои непрекъснато до мен. Вече не се изпуска, когато мъжът ми се прибира и напоследък по-малко се стряска от бързащи коли.”

Павлина и Мо

“Всичко беше чудесно поднесено – систематизирано, логично, ясно, с примери. Наистина много, много ми хареса. Намирам, че оптимизмът на Харли се е повишил”

Петя, Харли и Баклава

Второто ми куче Ая е от приют и ми беше изключително трудно да намеря път към нея, защото травмите в психиката и последствията в поведението бяха много. С помощта на онлайн обучението напреднахме страшно много  Смея да кажа, че сега имам много по-спокойно и уравновесено куче и комуникацията ни е на чудесно ниво. Изградихме и по-устойчиво доверие!

Бори и Ая