“ФАТАЛНО ПРИВЛИЧАНЕ” – мини курс за обучение на кучета – предизвикателство за близост

Представете си разходката, в която вашето куче избира вас вместо разсейванията, които светът му предлага!

Ако това е мечтата ви, то трябва незабавно да се включите в предизвикателството с Моето Куче!


30 дни видео обучение, в което ви показваме как да играете ИГРИ, за да станете супергероя на вашето куче!

30 дни, в които ще научите как да тренирате кучето си да избира ВАС пред дразнителите си чрез прости 3-минутни ИГРИ!


Какво може да очаквате през тези 30 дни:

Ден 4: Ще научите игра, която … учи вашето куче активно да ИСКА да се фокусира върху вас, така както би се фокусирало върху катерица/друго куче/котка/бягащ човек!…

Ден 13: Ще научите игра, която … създава незабавен, бърз отговор при повикване!

Ден 18: Ще научите игра, която … отказва кучето ви да се разсейва по ароматите в тревите и ви показва как да ги използвате като награда!


Всеки ден – нова тренировъчна игра, с невероятна стойност, която ще изгражда и бетонира връзката ви с вашето куче!


Като регистрирани и квалифицирани треньори на кучета от Absolute Dogs Pro, ние от Моето куче предлагаме този ексклузивен курс, в качеството си на ментори, на всеки, който иска да се присъедини към Предизвикателството.

За да заявите желанието си за присъединяване, оставете съобщение тук.


Ще получите:

  1. 30 дни видео обучение без значение къде се намирате по света!
  2. 30 3 минутни  ИГРИ за обучение на кучета, обяснени стъпка по стъпка, за да постигнете невероятни резултати без стрес и само с позитивно отношение.
  3. Заедно с 30-дневния курс, ние ще ви предложим подкрепа и насоки, преминавайки през предизвикателството в ексклузивна общност във фейсбук група.

Представихте ли си разходката, в която вашето куче избира вас вместо да преследва приключения?


Ако ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО Е ПРИЕТО, пишете ни тук.


цена – 120лв


Как функционират Предизвикателствата на Моето Куче?

След записване в мини курса, вие се сдобивате с акаунт в учебната уеб платформа на „Моето Куче“. Получавате достъп до видео уроците в курса, подредени в учебна програма, която да следвате с вашето куче.

Плучавате достъп и до специализирана фейсбук група, в която се дискутира материала от участниците и инструкторите, както допълнителни бонус уроци.

Във ваша полза би било да снимате как играете игрите и да споделяте вашето видео в групата, за да получавате обратна връзка от инструкторите. Това ще ускори вашия процес и ще направи обучението по-ефективно за вас.


Отзиви:

БЛАГОДАРЯ за страхотното предизвикателство. Много точно и подробно отговаряхте на всички мои въпроси, колкото и странни да са били те… Рая е ново куче, толкова голяма промяна не очаквах да видя в нея за 30 дни. Благодаря! Продължавайте да бъдете все толкова вдъхновяващи и показвайте на всички, че може само с добро да се получат нещата.

Петя и Рая

Фокусът на Неро в мен определено е подобрен, като цяло е по-спокоен и доста по-уравновесен. Днес се разминахме с няколко кучета, като имаше минимален интерес от негова страна, а не както обикновено да иска да се добере до тях “със зъби и нокти”.

Дени и Неро

Огромни благодарности, Не съм предполагала колко ще ни е готино това преживяване, след много чуденки правя ли нещата вярно, предизвикателство ни даде толкова много. Кротна се навън, научи се да мисли, а не само да реагира на дразнители. Изненадва ме всеки ден как се държи в ситуации, които преди бяха стресови. Дърпа по-малко, завръща се по-бързо от епизодите си на висока възбуда, но и аз вече имам толкова инструменти да му помогна… Днес много смела котка се беше приближила без да видя и аха да стане белята го извиках и се върна с пълна газ. С кучета вече е по-спокоен, може би защото градим увереност навън.

Симона и Лео

Ето че с малки ежедневни усилия 30 дни минаха неусетно. Благодарна съм на Petya и Ina за напътствията, подкрепата и идеите! Уверено мога да кажа, че след тези 30 дни познавам по-добре кучетата си, открих неподозирани техни слабости, но и силни страни. Предстои ни още работа, но вече сме заредени с много техники (игри), с които да продължим ежедневието си и предизвикателствата, които ни предстоят.

Цвети, Раджа и Брауни

Искам да благодаря от сърце за чудесното предизвикателство ! Помогна ни изключително много и затова веднага се включих в следващото! Има драстична промяна при Бети. Спира и ме изчаква. Аз съм по-важна от котките ,хората и т.н. За мен е важно тя да се чувства добре ,тогава и аз се чувствам окей.

Станислава и Бети