за нас

Кои сме ние?

Моето Куче е проект, посветен на здравословните, етични и ефективни отношения между стопани и техните кучета.

Методът използван за обучение на човеци и кучета е базиран изцяло на науката за кучешкото поведение, разбиране на нуждите на кучешкия вид, изграждане на оптимизъм и доверие в междувидовото общуване. 

Ние сме Ина и Петя

Нашият комбиниран опит е това, което движи проекта.

Заедно ние се обучавахме и сертифицирахме в английската академия за концептуално обучение Pro Dog Trainer & GEEK на AbsoluteDogs, а в последствие създадохме и ръководим редица обучителни курсове и серия семинари, концентрирани върху различните видове проблеми на домашните кучетата в човешкия свят.

Каквато и порода куче да притежавате, ние ще ви помогнем да реализирате най-високия потенциал на вашето куче и вашата връзка. 

Ина Хаджиева
сертифициран Pro Dog Trainer и поведенчески специалист

Ина е основател на Моето Куче, създател и инструктор във всички курсове за обучение на стопани и кучета на проекта. Автор на статии, свързани с проблемите на стопаните и кучешките поведения. Като член и активист на неправителствена организация за защита на хуманното отношение към животните, Ина участва в множество проекти, концентрирани в областта на повишаването на контрола за хуманното отношение към животните на институционално ниво и повишаване на културата за безконфликтно взаимодействие в обществото. Като доброволец в разлчични организации, Ина посвещава свободното си време да помага за рехабилитацията на животни в приютска среда. 

Ина влага наука и страст в работата си. Живее в синхрон със седем кучета и една котка и умее да влиза в обувките на човеците, за да погледне през техните очи на проблемите, които срещат с домашните си любимци.

Петя Войнова
сертифициран Pro Dog Trainer и поведенчески специалист

Петя се присъединява към Моето Куче и внася допълнително оптимизъм, логика и разум в проекта. Създател и инструктор във всички курсове за обучение на стопани и кучета в проекта. Автор на статии, свързани с проблемите на стопаните и кучешките поведения. Доброволец и активист в различни проекти, свързани със спасяването на животни в беда и благотворителни каузи. Като дългогодишен приемен стопанин, Петя е посветила години в поведенческата рехабилитация на много кучета, попаднали в беда и позитивната им интеграция обратно в човешкия свят.

Петя е Човекът на едно куче, но обикновено съжителства с две. Умее да наднича през кучешките очи към човешкия свят и да потърси решения за намирането на общ език в междувидовото общуване.  

 

Харли
Асистенти

Харли и Мъфин са основните асистенти в проекта.

Двама амбициозни оптимисти, обучени и сертифицирани във всички курсове за обучение и модификация на поведение  на Моето Куче. 

Харли и Мъфин успешно помагат в рехабилитацията на притеснителни и страхливи кучета и кучета попаднали в беда.

Мъфин

Борбата ни е пълната забрана и контрол върху използването на строги и електрически нашийници, както и всякакъв вид методи основани на насилие във  възпитанието на кучета.

Мисията на Моето Куче е популяризирането на етични и ефективни практики в междувидовото общуване, трениране и обучение. 

форма за контакт