Индивидуален подход

към проблемите на всеки един стопанин на куче

Индивидуална консултация с Ина

На живо в София или онлайн 

Изготвянето на план за поведенческа модификация е подходящо, когато кучето ти се бори със специфични поведенчески проблеми, свързани с повишена възбуда, стрес, страх, тревожност и други. 

Ще разгледаме необходимите умения, които липсват на твоя любимец, за да се справя.

Това могат да бъдат умения като:  

Консултацията се провежда в домашна среда, парк или онлайн. Продължителност 60 мин.

Консултация и план за поведенческа модификация

150 BGN
  • теоретични материали, свързани с конкретните борби, които срещаш с твоето куче – формиране на поведението, рискови фактори и предпоставки за справяне
  • инструкции за менажиране на средата като първа стъпка от поведенческата модификация
  • инструкции за въвеждане на ментална стимулация и обогатяване живота на кучето
  • инструкции за въвеждане на конкретни практически упражнения и игри, с които да тренирате новите умения
  • последваща онлайн обратна връзка от Ина по време на обучението

* след като регистрираш своето желание за консултация, автоматично ще получиш поведенчески въпросник, който да попълниш. В рамките на 24 часа ще се свържа с теб, за да уговорим удобен ден и час за консултацията. 

Някои кучета се нуждаят (и заслужават) специално внимание. Те са твърде превъзбудени, неспокойни или тревожни от най-малкото нещо. Може да имат селективен слух, страх да остават сами или пък да се дърпат като влак на повода си… Това не означава, че са лоши кучета! Това означава, че те изискват различен подход. Никога не е късно да започнеш да изграждаш ново ниво на връзката си с твоето куче!

Свържи се с Ина

Вярвам, че индивидуален подход към проблемите на всеки един стопанин и куче, е от решаващо значение за резултатите! Свържи се с мен, за да ти помогна в избора на подходящо за вашия специфичен случай обучение, като ми пишеш директно в месинджър или попълни формата за контакт